Μία μεγάλη ηλεκτρονική δημοπρασία, στην οποία εκτίθενται αντικείμενα διάσημων προσώπων απ' όλο τον κόσμο, πραγματοποιεί η Creaid για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για τη στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους, θα βρίσκεται σε εξέλιξη έως τις 9 Απριλίου.

Αρκετός είναι ο κόσμος που έχει δείξει ενδιαφέρον, καταθέτοντας την προσφορά του για κάποιο αντικείμενο, ενώ μεταξύ των προσώπων που έχουν «διαθέσει» αντικείμενα είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Prince, David Beckham, Naomi Campbell, Lionel Messi, Jennifer Lopez, Maria Kallas, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.ά.

Τα αντικείμενα που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα τις μεγαλύτερες προσφορές


1. Τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου: O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου, είναι εκείνος που είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό. Έχουν συγκεντρώσει 5.500 ευρώ, με τον Νίκο Παπανδρέου να έχει αναφέρει πως θα ήταν ικανοποιημένος αν το ποσό έφτανε στις 10.000.

1

2. Έργο του Τζεφ Κουνς: Ο Τζεφ Κουνς αποτελεί έναν εκ των διασημότερων σύγχρονων καλλιτεχνών της Αμερικής, ενώ το έργο του προσφέρεται από τον συλλέκτη Δάκη Ιωάννου. Έχει συγκεντρώσει 4.000 ευρώ.

2


3. Μενταγιόν της Μαριάννας Βαρδινογιάννη: Είναι ένα δώρο που έλαβε η κ. Βαρδινογιάννη στη διάρκεια των εγκαινίων της ογκλογικής μονάδας της «Ελπίδας». Έχει συγκεντρώσει 2.600 ευρώ.

3

4. Μενταγιόν του Ιερώνυμου: Το αντικείμενο αυτό προέρχεται από την προσωπική συλλογή του Αρχιεπισκόπου Αθήνας και πάσης Ελλάδος και έχει συγκεντρώσει 1.250 ευρώ.

4


5. Φανέλα του Παναθηναϊκού: Η φανέλα είναι υπογεγραμμένη από ποδοσφαιριστές της ομάδας και προσφέρεται από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Έχει συγκεντρώσει 1.020 ευρώ.

5