Για την επέμβαση που κατέστρεψε το πρόσωπό της και την οδήγησε λίγο πριν τον θάνατο μίλησε στην εκπομπή Live News η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη.  

Πιο αναλυτικά, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες της μετά την αποτυχημένη πλαστική που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Την ίδια στιγμή, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega αναφέρει ότι: «Αυτή η επέμβαση είναι από τις 19 Ιουλίου του 2021. Έχω πολύ δρόμο ακόμα καθώς μου είπαν πως από τη μία μεριά του προσώπου μου είπαν πως μου λείπει 30 – 40 % του ιστού, και των αιμοφόρων αγγείων. Οπτικά δεν φαίνεται αλλά δεν μπορώ να εγχειριστώ τώρα γιατί θα νεκρωθεί το σημείο καθώς δεν έχω καλή αιμάτωση. Για δύο χρόνια δεν μπορώ να κάψω τίποτα».

Πώς αποφάσισε να κάνει την επέμβαση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όλα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκε με τον γιατρό σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Ήταν Έλληνας της Αμερικής και έτσι μίλησαν και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους.

«Εγώ είχα κάνει πριν 30 χρόνια μια ένεση κολλαγόνου για να αυξήσω λίγο τα χείλη μου και αυτό στην πορεία έκανε κάτι σαν υγρομπαλάκια που δεν μου άρεσε γιατί το έκανε να μοιάζει αφύσικο και ήθελα να το βγάλω. Κάνουμε την  εγχείρηση, δεν του άρεσε η επούλωσε και μου έδωσε κάτι βιταμίνες. Μετά από οχτώ μέρες μου είπε πως θα μου κάνει μία ένεση με αιμοπετάλια που τελικά ήταν μία ένεση για θρομβώσεις. Το ίδιο βράδυ νέκρωσα και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δημιουργήθηκε ένα μαύρο πράγμα, το οποίο ήταν το νεκρό δέρμα. Αυτό δεν μπορούσαμε να το βγάλουμε κατευθείαν διότι δεν θα έμενα με τίποτα και  το βγάλαμε μετά από 10 μέρες. Έμεινε το μέσα από το ούλο μου μόνο».

«Δεν μπορώ να εκφραστώ»

Μεταξύ άλλων η Κατερίνα Πλουμιδάκη ανέφερε πως για εννέα μήνες έπινε το φαγητό καθώς το άλεθε, δεν μπορεί να κλάψει ή να γελάσει καθώς δεν ανοίγει το στόμα της.

«Δεν μπορώ να εκφραστώ, είμαι πιο περιορισμένη. Μου είπαν πως το μέλλον θα ανοίξει λίγο παραπάνω το στόμα και θα βελτιωθεί αλλά δεν θα γίνει όπως όπως Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να γυμναστώ, δεν έχω σφικτήρα μυ και δεν μπορώ καν να φιλήσω. Με έκανε εξωγήινη και δεν έχω αίσθηση να εκφραστώ».

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη  αναφέρει πως έχει κινηθεί νομικά αφού την εγκατέλειψε ο γιατρός χωρίς να την έχει κάνει καλά. Όπως αναφέρει η ίδια, πήγε σε 22 γιατρούς γιατί κανείς δεν παίρνει την ευθύνη στην Αμερική.