Νέα καταγγελία για περιστατικά βίας και σχολικού εκφοβισμού στο Αρσάκειο, αφού μητέρα 7χρονου, μίλησε για όσα πέρασε το παιδί της,  το οποίο και τελικά αναγκάστηκε να φύγει από το συγκεκριμένο σχολείο. Τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα του είναι ανατριχιαστικά μιλώντας στην εκπομπή Live News. «Εμένα ο γιος μου πήγαινε στη Β’ Δημοτικού. Από τη αρχή της χρονιάς είχαμε αντιληφθεί πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη τάξη του αλλά λόγω της πανδημίας πιστεύαμε πως το παιδί θα φτιάξει. Αντιθέτως, εγώ σαν μητέρα έδινα πίστωση χρόνου. Το παιδί μου ερχόταν με σημάδια στο πρόσωπο και στον λαιμό. Τον δείρανε, δεν ήθελα να πάει στο σχολείο».

Στη συνέχεια, η μητέρα δήλωσε πως πήγε στη διεύθυνση του σχολείου για να μιλήσει για το περιστατικό και κανείς δεν έκανε τίποτα.

«Εγώ πήγα στη διευθύντρια και δεν είδα να γίνεται κάτι. Το παιδί μου δεν εμπιστευόταν τη δασκάλα γιατί γινόταν μπροστά της και εκείνη του έλεγε ‘’φταις εσύ’’. Το παιδί το πήρα από το σχολείο γιατί δεν προστατεύει σε τίποτα το σχολείο. Δεν ήθελε το παιδί μου να ξαναπάει σε αυτό το σχολείο και αναγκάστηκα να του πω να χτυπήσει και εκείνο. Ντρέπομαι γιατί εγώ τους είχα μάθει όταν γίνεται κάτι να πηγαίνουν να το λένε. Αλλά με φτάσανε εκεί».