Mε μεγάλη υπομονή πρέπει να είναι «οπλισμένοι» οι οδηγοί στην Αττική, αφού από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, σε βασικούς οδικούς άξονες της περιφέρειας, γίνεται το...αδιαχώρητο! Όλα αυτά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η επέλαση της κακοκαιρίας! Η Αττική Οδός σε ενημέρωσή της κάνει λόγο για καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα.

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως Κηφισίας,
5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία,

5΄-10΄στην έξοδο για Πειραιά.

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως Κηφισίας

Επιπλέον μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Περιφερειακή Υμηττού, με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τα 5΄-10΄στην έξοδο προς Καρέα. Παράλληλα με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα και στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει μποτιλιάρισμα στην άνοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, στη λεωφόρο Αθηνών, στην Αρδητού (άνοδος και κάθοδος), στην βασιλίσσης Σοφίας (άνοδος και κάθοδος), σε αρκετά σημεία της λεωφόρου Μεσογείων, στη λεωφόρο Κηφισίας (στην άνοδο από το ύψος του Χαλανδρίου έως και το Δαχτυλίδι) και στην κάθοδο (από το ΚΑΤ έως και το ύψος της Καποδιστρίου.

Ακόμη με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Ποσειδώνος (στο ρεύμα προς Πειραιά από τον Άγιο Κοσμά).