Την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Δεν αντέχω άλλο» δημιούργησαν οι μαθητές της Στ' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς Βόλου, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, 6 Μαρτίου.

Οι μαθητές εργάστηκαν και δημιούργησαν ένα πρωτότυπο σενάριο θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα στο πρόβλημα που ακούει στο όνομα Σχολική Βία και Εκφοβισμός. Προβάλουν την περίπτωση που ο εκπαιδευτικός δεν έχει αντιληφθεί τη βία και τον εκφοβισμό που λαμβάνει χώρα πίσω από την πλάτη του. Παροτρύνουν τους μαθητές που δέχονται οποιαδήποτε μορφή ενδοσχολικής βίας, να μη μείνουν σιωπηλοί, αλλά να μιλήσουν άμεσα για το πρόβλημά τους στον δάσκαλό τους.

Σύμφωνα με το σενάριο, ένας δάσκαλος πηγαίνει στην εργασία του και κατά τη διάρκεια της πορείας του από την πόρτα της αυλή στην έδρα του ,αναλογίζεται πόσο ιδανικό είναι το σχολικό περιβάλλον και πόσο όμορφα περνάνε οι μαθητές του. Μέσα από την αντίθεση της εικόνας και του λόγου παρουσιάζονται στιγμές ενδοσχολικής βίας που βιώνουν κάποιοι μαθητές. Όταν κάθεται στην έδρα του, ανοίγει ένα μικρό κουτί, που έχει φτιάξει για να του αφήνουν οι μαθητές του μηνύματα, και βρίσκει μέσα ένα χαρτάκι που γράφει «Κύριε βοήθεια! Δεν αντέχω άλλο».

Μετά τους τίτλους τέλους ακολουθεί ηχητικό απόσπασμα από συνέντευξη με μαθητή άλλης σχολικής μονάδας (από τυχαία συνάντηση) που δηλώνει ότι έχει βιώσει κι αυτό εκφοβισμό πίσω από την πλάτη του δασκάλου του.