Ζούσαν σε αυτό το σπίτι που είχαν μετατρέψει σε φρούριο, ενώ είχαν τοποθετήσει και καλάμια στα κάγκελα και δεν υπήρχε καμία οπτική επαφή για το τι γινόταν μέσα.  Ο λόγος για τους ένας από τους δύο Πακιστανούς που συμμετείχε στο τρομοκρατικό δίκτυο, το οποίο σχεδίαζε να «χτυπήσει» εβραϊκό εστιατόριο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star, ο Πακιστανός ζούσε σε ένα σπίτι μαζί με άλλους ομοεθνείς του. Μάλιστα, το star εξασφάλισε και φωτογραφία από έναν συγκάτοικό του.

Ειδικότερα, ο ανταποκριτής του καναλιού, Κώστας Γκελντής βρέθηκε στη Σκάλα Λακωνίας, ακριβώς μπροστά από το σπίτι όπου διέμενε ο ένας από τους δύο Πακιστανούς συλληφθέντες που σχεδίαζαν την τρομοκρατική επίθεση στου Ψυρρή.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Star, βλέπουμε έναν 26χρονο άνδρα, ο οποίος προσήχθη  από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο σημείο έφθασαν 4 περιπολικά και πήραν τον νεαρό άνδρα μαζί τους.

 Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, έκανε παρέα με τον ένα από τους δυο τρομοκράτες που συνελήφθησαν.

 Στο συγκεκριμένο σπίτι ζουν και άλλοι Πακιστανοί - είναι κάτι που συνηθίζεται να ζουν όλοι μαζί, για να μοιράζονται τα έξοδα.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εν λόγω άνδρας, δεν είχε δώσει πολλά δικαιώματα στην περιοχή, δεν τον γνώριζαν πολλοί ενώ έκανε παρέα με άλλους εργάτες γης συμπατριώτες του αλλά και από την Ινδία.

 Κοινό μυστικό των κατοίκων της περιοχής είναι πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πολλές φορές δημιουργούν φασαρίες και προβλήματα όμως οι ίδιοι δε μιλούν γιατί φοβούνται.