Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ισραήλινο εστιατόριο που είχαν βάλει στόχο οι δύο τρομοκράτες πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και την ΕΥΠ. Επίσης, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες είχαν ως στόχο να δολοφονήσουν αθώους πολίτες.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 27 και 29 ετών βρίσκονται στη χώρα μας για αρκετά χρόνια χωρίς χαρτιά -μάλιστα ο ένας κατοικούσε στη Ζάκυνθο και ο άλλος στη Σπάρτη.

Επιπλέον, συμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες ενημερωσαν την ΕΥΠ για τον εγκέφαλο, μετά την επίθεση Παλαιστίνιων σε εβραϊκή συναγωγή, που είχε ως συνέπεια να σκοτωθουν 7 άνθρωποι (27 Ιανουάριου 2023).

Τα parapolitika.gr βρέθηκαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο, όπου ουδείς από τους υπαλλήλους θέλησε να πει κάτι καθώς δεν γνώριζε.

Τέλος, σημειώνεται ότι σε βάρος των δύο συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Οι συλληφθέντες έχουν λάβει προθεσμία και αναμένεται να οδηγηθούν σε τακτικό ανακριτή την Παρασκευή.






Τι δήλωσαν στο parapolitika.gr Εβραίοι που επισκέπτονται τη συναγωγή