Την οικονομική αφαίμαξη της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προκειμένου εκείνος να έχει και τον απόλυτο έλεγχο πάνω της, καταγγέλλουν τόσο ο πατέρας της όσο και μια φίλη της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σκότωσε τη 19χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, φρόντισε να έχει τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο της συζύγου του, όπως ισχυρίζεται ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, αλλά και γειτόνισσά της, με την οποία έκαναν παρέα.

 Ο Ντέιβιντ Κράουτς την περασμένη εβδομάδα δήλωσε πως κάθε μήνα έβαζε ο ίδιος και η σύζυγός του ένα χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό της Καρολάιν, ώστε να είναι ανεξάρτητη, να μπορεί να βγει μια βόλτα και να περιποιείται τα ζωάκια της.

 Ωστόσο, προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωνε πως η κόρη του δεν είχε ποτέ χρήματα πάνω της και για ό,τι χρειαζόταν ζητούσε από τον σύζυγό της.

 Η Καρολάιν ήταν οικονομικά εξαρτημένη από τον πιλότο σύζυγό της

«Όλα τα ψώνια για το σπίτι ήταν υπό τον έλεγχό του. Ψώνιζαν πάντα μαζί και δεν της επέτρεπε να ψωνίζει ποτέ μόνη της. Περιστασιακά, της επέτρεπε να συναντήσει μια φίλη για καφέ, αλλά εκείνος φρόντιζε να πάει στο ραντεβού με ταξί που οδηγούσε φίλος τους. Όταν ήταν να επιστρέψει στο σπίτι, έπρεπε να τηλεφωνήσει στον ίδιο για να πάει να την πάρει. Είναι μυστήριο πώς ανέχτηκε αυτόν τον κανονισμό. Η Καρολάιν ήταν ένα κορίτσι με ισχυρή θέληση, σταθερές ιδέες, που δεν θα επέτρεπε στον εαυτό της να εκφοβιστεί», είχε πει ο πατέρας της Καρολάιν.

 Αυτό το επιβεβαίωσε και η γειτόνισσά της, με την οποία έκαναν παρέα.

 «Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ χρήματα πάνω της. Πάντοτε, αν έπρεπε να πληρώσει κάτι, περίμενε να επιστρέψει το απόγευμα ο σύζυγός της για να της δώσει χρήματα. Το είχα διαπιστώσει, αλλά δεν την είχα ρωτήσει, γιατί θεωρούσα ότι είναι ένα πολύ λεπτό και προσωπικό ζήτημα», είπε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 Περιέγραψε, μάλιστα, ένα περιστατικό, όταν ζήτησε από την Καρολάιν να πληρώσει έναν τεχνικό που θα πήγαινε για μια συντήρηση στις δύο μεζονέτες, που ήταν δίπλα-δίπλα, γιατί η ίδια δεν θα ήταν στο σπίτι της.

  «Μου τηλεφώνησε ταραγμένη και μου είπε πως δεν μπορεί να τον πληρώσει και ότι δεν θα έπρεπε να της το ζητάω, γιατί ξέρω ότι δεν είχε ποτέ λεφτά πάνω της», είπε.

 Τότε, όπως παραδέχθηκε, αν και της είχε φανεί περίεργο, δεν είχε σκεφτεί κάτι κακό, όμως μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν κατάλαβε γιατί η φίλη της δεν είχε πρόσβαση σε χρήματα.

 «Μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας κατάλαβα ότι ο πιλότος ήθελε να την ελέγχει μέσω των οικονομικών, ήταν ένα μέσο για να μην αποκτήσει ανεξαρτησία», είπε η γειτόνισσα της Καρολάιν.