Σε επικοινωνία είναι οι γονείς της άτυχης Καρολάιν με τους γονείς του καταδικασμένου συζυγοκτόνου, προκειμένου οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να βρουν ένα τρόπο να επικοινωνούν με το εγγόνι τους, που πλέον βρίσκεται μόνιμα στις Φιλιππίνες. Παρά τη δικαστική διαμάχη των δύο οικογενειών, οι δυο πλευρές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για το καλό της εγγονής τους.

Σύμφωνα με τους νέους όρους επικοινωνίας, οι γονείς του συζυγοκτόνου μπορούν να μιλούν με τη μικρή Λυδία μόνο μία ώρα την εβδομάδα μέσω Skype. Όμως το περασμένο Σαββατοκύριακο προέκυψε αναστάτωση, καθώς οι παππούδες του παιδιού στην Ελλάδα προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη κλήση, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν έτοιμοι να προβούν σε καταγγελία.

Τελικά τελευταία στιγμή κατάφεραν χθες το απόγευμα να επικοινωνήσουν με την εγγονή τους μετά από πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατάφεραν να μιλήσουν μαζί της, καθώς το παιδί δε μιλάει ελληνικά, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, που μίλησε στην εκπομπή, δεν τους αναγνώρισε.

 «Η Λυδία δεν αναγνωρίζει τους γονείς του πιλότου»


Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράους μίλησε στην εκπομπή και τοποθετήθηκε για την αναστάτωση που προκλήθηκε μεταξύ της συζύγου του και των γονιών του συζυγοκτόνου.

«Μπορεί να προκλήθηκε κάποια αναστάτωση στις προγραμματισμένες βιντεοκλήσεις μεταξύ της Λυδίας και των παππούδων από την άλλη πλευρά, όμως αυτές τις ημέρες η οικογένειά της κάνει διακοπές στο Balayan, μια παραθαλάσσια πόλη περίπου 100 χλμ από τη Μανίλα, όπου η Σουζάνα έχει κάποια ιδιοκτησία. Όμως η Σουζάνα μίλησε με τους παππούδες, βρήκαν μια βολική στιγμή, πραγματοποίησαν μια βιντεοκλήση μέσω Skype και μίλησαν με τη Λυδία σήμερα».