Σοκ και δέος προκαλούν στο πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Σε έναν χώρο ιδιοκτησίας του ΟΣΕ έχουν μεταφερθεί τα βαγόνια και οι μηχανές τόσο της επιβατικής αμαξοστοιχίας όσο και του εμπορικού τρένου που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Η εικόνα που κατέγραψε drone αποκαλύπτει το μέγεθος της τραγωδίας και την ένταση της μετωπικής σύγκρουσης που σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το MEGA, εκεί βρίσκονται τα τρία βαγόνια -ή τουλάχιστον ό,τι απέμεινε από αυτά- στα οποία επέβαιναν τα 57 θύματα της μοιραίας σύγκρουσης.

Εκτός από την παραμόρφωση που υπέστησαν από τη σύγκρουση, τα βαγόνια αυτά είναι σχεδόν κατεστραμμένα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τη μετωπική σύγκρουση, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 1.000 βαθμούς Κελσίου.

kjjkkkkjk
lklnkjkkj
kjjkkjjkkj
lllll
_lklkklklm
l_lmlkklkl

Παράλληλα στον ίδιο χώρο έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται και οι δύο μηχανές του εμπορικού τρένου, αλλά και οι πλατφόρμες πάνω στις οποίες είχαν τοποθετηθεί όσα μετέφερε το μοιραίο βράδυ.