Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας από την Άρτα με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα η οποία αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.
Για την ακρίβεια, η γυναίκα έφτασε στο γεφύρι της Άρτας και κάποια στιγμή «βούτηξε» στο κενό. Ωστόσο, κάποιος που εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από το σημείο έτρεξε και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως έχουν να κάνουν με απόπειρα αυτοκτονίας της γυναίκας, από το ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Η 64χρονη τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς οι διασώστες την πρόλαβαν ζωντανή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι λόγοι που την ώθησαν σε αυτό που έκανε παραμένουν άγνωστοι. Σε μια προσπάθεια να αποσαφηνιστούν, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από στενά φιλικά και συγγενικά της πρόσωπα.

Την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στις 19.00 το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου του 2023, στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας, όταν πολίτης που βρίσκονταν στο σημείο είδε μία γυναίκα που βρισκόταν πάνω στο γεφύρι να κάνει «βουτιά» στο κενό και να πέφτει στα νερά του Αράχθου.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. και, καθώς η στάθμη των νερών του ποταμού δεν ήταν υψηλή, κατάφεραν να την απομακρύνουν από το σημείο της πτώσης. Επρόκειτο για 64χρονη Ελληνίδα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος epirus-tv, στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και διακόμισε τη γυναίκα στο νοσοκομείο της Άρτας.

Σημειώνεται ότι η 64χρονη, που είχε τις αισθήσεις της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρει ευτυχώς τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή της, ενώ από την αστυνομική έρευνα δεν προέκυψε εμπλοκή άλλου προσώπου στην πτώση, που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.