Συγκίνηση και θλίψη προκαλούν οι τελευταίες φωτογραφίες από πρόσφατες στιγμές ευτυχίας των μηχανοδηγών, που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο φριχτό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. 

Η σφοδρή μετωπική σύγκρουση σκότωσε ακαριαία τους μηχανοδηγούς, με τις αναρτήσεις των συντρόφων τους να προκαλούν συγκίνηση.

«Αχ, ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω… Να με προσεχείς από εκεί ψηλά. Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ», γράφει η σύντροφός του. 

Αχ, ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω… Να με προσεχείς από εκεί ψηλά. Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοσιεύτηκε από Σόνια Αρνή στις Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023

Λίγο πριν από την κηδεία του 28χρονου μηχανοδηγού, το Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε άδεια από την Τουρκία ώστε ο πατέρας του, που κρατείται σε φυλακές της γειτονικής χώρας, να επιστρέψει για την κηδεία του γιου του.

Αυτό που ζητάει η ελληνική πλευρά είναι να δοθεί άδεια, για ανθρωπιστικούς λόγους, στον εν λόγω κρατούμενο που επρόκειτο να αποφυλακιστεί από τις τουρκικές φυλακές μετά το Πάσχα. Με διπλωματικές πηγές να αναφέρουν ότι το όλο θέμα εμπίπτει από εδώ και στο εξής στην αποκλειστική αρμοδιότητα των τουρκικών Αρχών.

Δείτε το αφιέρωμα για τους τρεις αδικοχαμένους μηχανοδηγούς