Να εγκατασταθεί στην Ελλάδα σκέφτεται ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά ΚωνσταντίνουΠαύλος Γλίξμπουργκ, μετά τον θάνατο του πατέρα του, με τις τελευταίες πληροφορίες να τον θέλουν να ενδιαφέρεται να αγοράσει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες της εκπομπής «Το πρωινό» αναφέρουν ότι ο Παύλος Γλίξμπουργκ φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην Πλάκα. Πρόκειται για ένα σπίτι - «φιλέτο», το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς στην Αρχιεπισκοπή.

Είναι ένα ημιτριώροφο, νεοκλασικό, 900 τ.μ., επί της οδού της Αγίας Φιλοθέης, το οποίο διαθέτει και καταφύγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική τιμή είναι πάνω από 3,5 εκατομμύρια και δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 8-9 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Το πρωινό», ο Παύλος Γλίξμπουργκ στις τελευταίες του βόλτες στο κέντρο της Αθήνας κινούνταν μόνος του, χωρίς συνοδεία και ασφάλεια. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα συνομίλησε με κόσμο που τον πλησίασε, απολαμβάνοντας την επαφή μαζί του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Παύλος μαζί με τον αδερφό του, Νικόλαο, πήγαν στον τάφο του πατέρα τους στο Τατόι την περασμένη Κυριακή.