Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 75χρονου από τη Ρόδο.

Tο παρασκήνιο και τις άγνωστες συνομιλίες της εκπομπής με το γιο του δολοφονημένου 75χρονου στη Ρόδο, αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Σημειώνεται πως ο 40χρονος γιος του, φερόμενος ως δράστης, εξακολουθεί να αρνείται ότι σκότωσε τον πατέρα του.

«Επειδή ξέχασα να τους πω 2 – 3 πραγματάκια από αμέλεια δεν είχα να κρύψω κάτι», ανέφερε ο 40χρονος.

Οι αντιφάσεις που «πρόδωσαν» τον 40χρονο

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στα λεγόμενα του, τον πρόδωσαν.

Στις 14 Ιουνίου μπροστά σε συναδέλφους του ο 40χρονος έκανε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα του, πράγμα αδύνατο καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο 75χρονος είχε καταλήξει πολλές ώρες πριν.

Εκείνος υποστήριξε ότι συνομιλούσε με την κοπέλα του, την Πανδώρα. «Εγώ έλεγα έλα Πανδώρα και αυτοί ακούγανε έλα πατέρα» έλεγε.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος καλούσε σε 4ψήφιο αριθμό προσπαθώντας να παραπλανήσει τους συναδέλφους του από τους οποίους και είχε ζητήσει να αλλάξουν τις καταθέσεις τους για όσα άκουσαν.

Όσο για το σχοινί το οποίο ήταν περασμένο στο λαιμό του θύματος ο 40χρονος είχε αναφέρει στο «Φως στο Τούνελ»: «Το είχα δει, το είχε και έδενε την άγκυρα, αυτό το σχοινί…».

Ο αδελφός του 40χρονου Βαγγέλη κρατάει μία πιο σκληρή στάση απέναντί του.

«Θα τον σκοτώσω έτσι και το έχει κάνει αυτός, δεν θα προλάβει να πάει στη φυλακή. Αυτός πατροκτόνος, εγώ αδελφοκτόνος», δήλωσε ο αδελφός του 40χρονου.