Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Πήλιο το Σάββατο 18/2, καθώς η 22χρονη Αντριέλα υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 53% του σώματός της, την ώρα που προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα με οινόπνευμα.

Η 22χρονη, όπως φαίνεται, έκανε ένα μεγάλο λάθος, το οποίο έχουν κάνει πολλοί. Κρατώντας το μπουκάλι με το εύφλεκτο υγρό, προσπάθησε την ίδια ώρα να ανάψει τη σόμπα, με αποτέλεσμα η φωτιά να στραφεί και προς τα πάνω της. Η κοπέλα τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους γονείς και τα αδέρφια της να τρέχουν για να τη βοηθήσουν.

Στο σπίτι της οικογένειας στο Πήλιο επικράτησαν στιγμές πανικού. Πανικόβλητοι οι γονείς της, της έριξαν μία κουβέρτα, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά, με τα εγκαύματα που είχαν ήδη προκληθεί στο σώμα της να είναι σοβαρά.

Αρχικά, η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί αποφάσισαν πως πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, η 22χρονη βρίσκεται σε καταστολή, με τους γιατρούς να διαβεβαιώνουν από χθες, 23/2, πως ο κίνδυνος για τη ζωή της έχει περάσει.

Ωστόσο, ο δρόμος της αποθεραπείας αναμένεται να είναι μακρύς και τα έξοδα για την οικογένεια εργατών γης μεγάλα.

Ο Αναπτυξιακός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Δράκεια», μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, αποφάσισε να κοινοποιήσει το πρόβλημα με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κύμα αγάπης και προσφοράς, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την περίθαλψή της.

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια, πήραμε την απόφαση σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο στη νοσηλεία της, που έχει μακρύ δρόμο από εδώ και πέρα. Αντριέλα, έχεις την συμπαράσταση όλων! Είμαστε δίπλα σου και σε περιμένουμε στο χωριουδάκι μας! Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε! Χρήματα μπορείτε να καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό GR1301104610000046101287590 (Εθνική Τράπεζα), που είναι στο όνομα Emanuel Gjoka (αδερφός της Αντριέλας) ή προσωπικά σ’ εμάς και τον πρόεδρο του χωριού μας, Νίκο Κάπελα», επισημαίνεται στην ανάρτηση.