Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κορμί της 28χρονης και αποφάνθηκε ότι το πιθανότερο είναι η ίδια να μαχαιρώθηκε στο στήθος, αφού πρώτα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, και να έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων στο όρος Λευκίμμη, στην περιοχή Τυχερό του Έβρου, μπορεί να έχει την επιστημονική γνώση προκειμένου να τονίζει ότι όλα συντείνουν στην αυτοχειρία, αλλά αντιτίθεται σε ό,τι θεωρεί το κοντινό περιβάλλον της κοπέλας. 

Από μόνα τους τα στοιχεία, ήταν η διοργανώτρια του Καρναβαλιού, θα πήγαινε να παρακολουθήσει παιχνίδι ποδοσφαίρου με την παρέα της, δεν συνάδουν με το ότι είχε οποιαδήποτε πρόθεση να αυτοκτονήσει και αυτό έρχεται να διανθιστεί από τη μαρτυρία φίλου της, αλλά και μηνύματα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ του Star. 

«Έχει πολύ ωραία μέρα, δε θες καφέ στο χέρι, άραγμα πουθενά έξω...; Μπαλίτσα καφεδάκι το μεσημέρι», αναφέρεται σε ένα εξ αυτών. Συνομολογείται ότι δεν δείχνει άνθρωπο που ήθελε να αυτοκτονήσει, ειδικά από τη στιγμή που ο λόγος γίνεται για ένα σχεδόν μονίμως χαμογελαστό κορίτσι, που «έτρεχε» για να είναι όλα όμορφα στην εκδήλωση που θα ακολουθούσε το προσεχές Σαββατοκύριακο και φυσικά δεν πρόκειται να γίνει. Επιπλέον, είχε τελειώσει γεωπόνος και σπούδαζε αμπελουργία. Βοηθούσε τους γονείς της στα χωράφια και της άρεσε η επαφή με τη φύση και να είναι με κόσμο.



Φίλος της, πάντως, που μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι, τόνισε ότι αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. 

«Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και απο εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Εστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης.

Η ώρα περνούσε και η 28χρονη δεν εμφανιζόταν. Τότε οι φίλοι της άρχισαν να την αναζητούν.

Την ίδια στιγμή, η οικογένειά της την έψαχνε κι εκείνη στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι που ο θείος της ήρθε αντιμέτωπος με μια εικόνα που δεν ήθελε να πιστέψει. Το κορίτσι ήταν πεσμένο και νεκρό σε μια χαράδρα 40 μέτρων, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της και δίπλα η μηχανή της.



-Υπαρχει κι ενα σενάριο, αυτό της αυτοχειρίας; Θα μπορούσε να κάνει κατι τέτοιο;

-Οχι όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω.

-Είχε τσακωθεί με καποιον πρόσφατα; Είχε κάποια ένταση με κάποιον άνθρωπο;

-Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ηταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι.

Η Αστυνομία αναζητά μαρτυρίες απο την περιοχή που να απαντούν σε δυο ερωτήματα: Αν ήταν μόνη της πάνω στη μηχανή και αν συνάντησε κάποιον στη διαδρομή.
Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό τηλέφωνό της έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Δεν πιστεύω ούτε μια στο εκατομμύριο να αυτοκτόνησε, δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Με τη δουλειά της, με πολλά ενδιαφέροντα, με φίλους, με τους γονείς της», είπε η θεία της 28χρονης.