Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στα Χανιά για τον ξαφνικό θάνατο του 20χρονου Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αρώνι Ακρωτηρίου.

Η κηδεία του αδικοχαμένου έχει προγραμματιστεί για αύριο το μεσημέρι. Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρευρεθεί προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια και στον πατέρα του, π. Δημήτριο Ξεκουκουλωτάκη, πρωτοπρεσβύτερο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

«Προσπαθώ να σταθώ όρθια γιατί έχω άλλα δύο παιδιά. Ήταν ο μικρός μου ο Τάσος», είπε συντετριμμένη η μητέρα του μιλώντας στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένας άνθρωπος τίμιος και γεμάτος όρεξη για ζωή. Το όνειρό του ήταν να τελειώσει τις ειδικές δυνάμεις, να περάσει με κάποια προκήρυξη, να δουλεύει στη γη και να μπορέσει να επιβιώσει. Ήταν από τα παιδιά που σου έλεγε "μάνα, εγώ θα φτιάξω τη ζωή μου μόνος μου". Ήταν ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας».

Ο νεαρός από τις αρχές Οκτωβρίου υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ). Το μοιραίο βράδυ επέστρεφε στο σπίτι του ύστερα από άδεια εξόδου που είχε πάρει από το στρατόπεδο.

Παράλληλα, με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο από τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί, γιε μου», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη.

Σε δική τους ανάρτηση τα δύο αδέρφια του νεαρού στρατιώτη γράφουν: «Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου, θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ' αγαπώ».