Έναν νέο κύκλο συλλήψεων ενδέχεται να ανοίξει η συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, την ώρα που ο 65χρονος δερματολόγος και ακόμα τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό απολογούνται ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στο στόχαστρο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρίσκονται ένας οδοντοτεχνίτης από την περιοχή του Κολωνού και πέντε ακόμη άτομα τα οποία φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη ως βιαστές της. Οι εν λόγω άνδρες ταυτοποιήθηκαν μερικώς και εφόσον προκύψουν νεα στοιχεία δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν σε βάρος τους τα επόμενα εντάλματα σύλληψης.

Η κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις 3/2 οδήγησε στη σύλληψη και απολογία τον 65χρονο δερματολόγο-αφροδισιολόγο, έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν 49χρονο οδηγό φορτηγού και δύο άνδρες με καταγωγή από το Πακιστάν, έναν 23χρονο υπάλληλο σε πλυντήριο αυτοκινήτων και έναν 50χρονο υπάλληλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Κολωνό.

Οι συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 15.