Η γνωστή μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου αποχαιρέτησε σήμερα Τετάρτη 15/2 με δάκρυα στα μάτια τον μοναχογιό της, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες έδωσαν το «παρών» στην κηδεία που τελέστηκε στις 4 μ.μ. στο Β' Κοιμητήριο Σπάρτης και είπαν το τελευταίο «αντίο» στον πολυαγαπημένο τους Αντώνη Παναγάκο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η γνωστή μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, που υποβασταζόμενη οδήγησε τον γιο της στην τελευταία του κατοικία. Νωρίτερα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας, καθώς εμφάνισε πολύ υψηλή πίεση.

Ράκος ήταν και ο γείτονάς τους που άκουσε τον πυροβολισμό και βρέθηκε επιτόπου στο σημείο της τραγωδίας. Συντετριμμένος, έπεσε πάνω στο φέρετρο του αυτόχειρα μόλις το αντίκρισε.

Δείτε βίντεο

Μαίρη Παναγάκου: «Ο γιος μου δεχόταν απειλές»

Η Μαίρη Παναγάκου μιλώντας την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου ξέσπασε, καταγγέλλοντας ότι το παιδί της δεχόταν bullying.

«Ήθελε να πάει σε έναν άλλον κόσμο ειρηνικό. Σε έναν κόσμο που θα ήταν αυτό που περίμενε, αξιοπρεπής και με αξιοκρατία. Άρχισε ο εκφοβισμός, άρχισε ο διασυρμός, οι καταγγελίες οι καθημερινές. Ήταν πολύ πεσμένος, το παλεύαμε πάρα πολύ. Είχε βοήθεια, είχε αγάπη», δήλωσε η μητέρα του συντετριμμένη.

Τα δάκρυα δεν λένε να στερέψουν για τη γνωστή μαγείρισσα. Τη Δευτέρα το απόγευμα ο 42χρονος γιος της Αντώνης έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο μέσα στο σπίτι τους στον Κότρωνα της Μάνης. Τον μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο της Σπάρτης, αλλά δεν άντεξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Λίγο πριν από το τέλος ο Αντώνης Παναγάκος είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο facebook: 7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις. Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και τα προκαλέσατε αυτά είστε απλά για να γελάω μαζί σας!

Δείτε βίντεο

Μαίρη Παναγάκου: Η δικαστική διαμάχη πίσω από την τραγωδία

Η τραγωδία συνέβη, σύμφωνα με τη Μαίρη Παναγάκου, εξαιτίας μιας δικαστικής διαμάχης.

«Κατάφεραν να ξαναδικάσουν την υπόθεση που είχε κερδίσει. Μέσα στο δικαστήριο έκανε την έκρηξη και λέει στον συνήγορο των αντιδίκων: "Εγώ; Εγώ δεν έκανα κάτι σωστό;". Ήταν συσσωρευμένα πάρα πολλά. Πάρα πολλά δικαστήρια...».

«Μου άφησε επιστολή που μου λέει τι θέλει να κάνω. Πρώτα απ' όλα να κρατήσω την επιχείρηση και, δεύτερον, να τιμωρήσω αυτούς που του έκαναν κακό. Είναι μια αλυσίδα που έφερε έναν νέο άνθρωπο στο τέλμα», πρόσθεσε η μητέρα του Αντώνη Παναγάκου.