Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Παναγάκου, λίγες ώρες πριν την κηδεία του γιου της, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με δικό του όπλο στο χωριό που έμεναν τα τελευταία δύο χρόνια, στον Κότρωνα Μάνης. 

«Πριν από λίγα λεπτά. Γύρω στις 9.45 η Μαίρη Παναγάκου μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας. Είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Επειδή μιλήσαμε και τηλεφωνικά μαζί της, η γυναίκα θρηνεί και βρίσκεται σε μια δεινή θέση. Είναι με υψηλή πίεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».



Σύμφωνα με το lakonikos.gr, η κηδεία του Αντώνη Παναγάκου θα γίνει στις 16:00 στο Β' Κοιμητήριο Σπάρτης, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα γίνει η ταφή.

«Είναι μια μέρα που για τελευταία φορά θα τον φιλήσω, θα τον αγκαλιάσω και θα τελειώσουν όλα»

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή της, μίλησε στο «Πρωινό» σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Τραγικές ημέρες είναι και σήμερα είναι μία ημέρα που για τελευταία φορά θα τον αγκαλιάσω, θα τον φιλήσω και θα τελειώσουν όλα. Ένα τέτοιο παιδί, ένας τέτοιος λεβέντης, ένας τέτοιος άρχοντας θα είναι στο χώμα. Είναι συγκλονιστικό, δε μπορώ να σκεφτώ ότι το παιδί μου θα είναι δίπλα δίπλα σε ένα νεκροταφείο. Κι εγώ ζω… γιατί; Μόνο για να μπορέσω να τα πουλήσω όλα και να φύγω μακριά από αυτόν τον καταραμένο τόπο. Μου τους πήρε όλους», είπε με λυγμούς η Μαίρη Παναγάκου κι αποκάλυψε την επιστολή που της έγραψε ο γιος της: «Αυτό μου είχε γράψει στην επιστολή “γλυκιά μου μανούλα, εσύ έχεις πάρα πολύ κόσμο, δεν θα σε αφήσουν”»,