Ο Αντώνης Παναγάκος αυτοπυροβολήθηκε τη Δευτέρα στην Κοτρώνα Μάνης με καραμπίνα και η μητέρα του, Μαίρη, θεωρεί ότι η συμπεριφορά των άλλων, που περιέκλειε bullying και προσβολές, τον οδήγησαν στο θάνατο. 

Οι δηλώσεις της μαγείρισσας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 την Τρίτη ήταν σπαρακτικές, αλλά έδειχναν και την οργή της: «Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω γιατί ο Αντώνης “έφυγε”, ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος, με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η Εκκλησία το εκτίμησε, ούτε η Αστυνομία το εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. Κι εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την Πέμπτη, ένα δικαστήριο.

Απ΄ τη μια τον έβαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και απ’ την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδελφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν, γιατί αν ήταν δεν θα με πείραζε καθόλου.



Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα απ’ το διπλανό εκκλησάκι, που εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ’17 εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως, εκείνες τις έξι μέρες που είχε κοπεί το ρεύμα.

Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα σε όλους τους φίλους. Το αισχρό bullying, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι, δυστυχώς, και επειδή ο κύριος Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, είναι 100 μέτρα το σπίτι του από εμάς, θα ήθελα πάρα πολύ, να ψάξει λίγο το θέμα της Αερόπολης.

Ήταν αξιοπρεπής, έντιμος, ο Αντώνης- Αλέξανδρος Παναγάκος, 42 ετών, σπούδασε στο εξωτερικό, με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας! Με το πούρο του, με τα ακριβά του όλα, κι αυτή την στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη.

Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε “αντίο” και άκουσε τον πυροβολισμό και με πήρε, ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα, τους είπα στο νοσοκομείο στη Σπάρτη, αν γίνεται, να δωρίσετε τα όργανα του, να ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν πρόλαβαν», είπε η Μαίρη Παναγάκου.