Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Μάνης για την αυτοκτονία του επιχειρηματία Αντώνη Παναγάκου. 

Η τηλεμαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου ξέσπασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχετικά με όσα λέγονταν για τον γιο της, ο οποίος αυτοκτόνησε με το όπλο του το πρωί της Δευτέρας 13 Φλεβάρη.

Η Μαίρη Παναγάκου ανέφερε ότι ο γιος της δεχόταν μπούλινγκ και τον κατηγόρησαν άδικα, ενώ επεσήμανε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Αντώνης Παναγάκος πριν αυτοκτονήσει πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του «η κηδεία θα γίνει στη Σπάρτη γιατί φοβάμαι μην βανδαλίσουν το μνήμα του».


Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, η Μαίρη Παναγάκου είπε: «Ο γιος μου ήθελε να είναι επίτροπος σε εκκλησίες, έφτιαξε τις εκκλησίες, 14 βυζαντινές εκκλησίες εδώ στο χωριό. Δώρισε το πνευματικό κέντρο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Και από εκεί και πέρα άρχισε ο πόλεμος διότι κάποιος σε ένα χωριό μικρό που ήρθε από την Αθήνα μορφωμένος και με κάποια οικονομική άνεση, έδειξε το μπόι του, ότι μπορεί να ανέβει λίγο πιο ψηλά».

Όπως υποστηρίζει η ίδια ο γιος της υφίστατο μπούλινγκ τα τελευταία χρόνια από μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. «Όλα αυτά τα χρόνια, υφίσταται μία απίστευτη πίεση, το να μαζεύουν υπογραφές, το να περνάει στον δρόμο και να τον βρίζουν αυτοί οι 7-8. Ροδέλα, γκρούβι, imitation τον έλεγαν. Έγραφαν στο διαδίκτυο “η ψευτοδιάσημη με τον imitation γιο”».