Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στη Λαμία επί της διασταύρωσης Κύπρου και Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε τουμπαρισμένο ένα τζιπ το βράδυ της Κυριακής (12/2) λίγο μετά τις 21:30. Το τζιπ ανέβαινε κανονικά την Αθηνών, όταν από την οδό Κύπρου με κατεύθυνση προς την Έκθεση ένα μπλε Avensis το εμβόλισε, με αποτέλεσμα το πρώτο όχημα να βρεθεί όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος lamiareport.gr, στη διασταύρωση δεν λειτουργούσαν τα φανάρια, ωστόσο η οδός Αθηνών έχει την προτεραιότητα, καθώς τα STOP βρίσκονται στην οδό Κύπρου.

Το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός του τζιπ δεν τραυματίστηκε ούτε από το χτύπημα ούτε από το τουμπάρισμα, από την άλλη όμως ο οδηγός του δεύτερου οχήματος φρόντισε να εξαφανιστεί.

Οδηγός από τρίτο όχημα που έτυχε να κατεβαίνει την Αθηνών είδε τη σύγκρουση αλλά και το ότι το υπαίτιο όχημα αποχώρησε από το σημείο, το ακολούθησε και έδωσε τα στοιχεία στους αστυνομικούς.
Στο σημείο βρέθηκαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν. Βρέθηκαν επίσης πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας, που ανέλαβαν τόσο την καταγραφή όσο και να βρουν το υπαίτιο οδηγό.

troxaio_Lamia__1_
troxaio_Lamia__2_
troxaio_Lamia__3_
troxaio_Lamia__4_
troxaio_Lamia__5_