Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι γνωστός DJ, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του – μοντέλο, όταν την είδε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας με τον νέο της σύντροφο.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, o διάσημος DJ διασκέδαζε με την παρέα του, όταν στο κλαμπ έφτασε η πρώην συντροφός του με τον άντρα που τη συνόδευε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με τον δικηγόρο του DJ, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, αρχικά υπήρξε ένας διαπληκτισμός. Τότε ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε με μεγάλη αγριότητα στην πρώην σύντροφό του και τη χτύπησε.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο DJ «πιάστηκε στα χέρια» και με τον νυν σύντροφο του μοντέλου. Το μοντέλο φέρει τραύματα κυρίως στο κεφάλι, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν και οι δύο άντρες.

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, παρά το γεγονός ότι, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», τα δικαστήρια θα είναι σήμερα κλειστά, καθώς εξαιρούνται οι ανακρίσεις και οι αυτόφωρες συλλήψεις.

Πηγή: newsit.gr