Μία εξόρμηση με «ροζ» σκοπούς για έναν 22χρονο μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Ο νεαρός από τη Σαλαμίνα βρέθηκε στο έλεος ενός trans ατόμου, το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία του στο ΑΤ Ακροπόλεως, τον βίασε.

Ο νεαρός θέλησε προφανώς να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορμές και, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, έκλεισε ραντεβού με «εργάτρια του σεξ», μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Ωστόσο, όταν συναντήθηκε με το ποθητό πρόσωπο, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία trans.

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Κυριακή και όπως ο ίδιος ο 22χρονος φέρεται να κατήγγειλε, δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως θα έβρισκε μπροστά του έναν διεμφυλικό.

Οι δυο τους είχαν δώσει ραντεβού στην οδό Στρογκόνωφ στον Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου. Όλα έβαιναν φυσιολογικά, όμως όταν βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο και απαλλάχθηκαν από τα ρούχα τους, ο 22χρονος βρέθηκε μπροστά στην πρώτη έκπληξη.

Όταν διαπίστωσε πως είχε να κάνει με trans άτομο, φέρεται να άλλαξε άμεσα γνώμη και ξέχασε οποιαδήποτε όρεξη για σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, ο οικοδεσπότης του φέρεται να είχε διαφορετική άποψη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την καταγγελία, του επιτέθηκε, τον ακινητοποίησε και τον βίασε παρά φύσιν.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 22χρονος, δεν μπορούσε να ξεφύγει από την παγίδα και παρακάλεσε το φερόμενο βιαστή του να τον αφήσει να φύγει. Μετά από λίγα λεπτά και όταν η πράξη ολοκληρώθηκε, ο 22χρονος πήρε άρον άρον τα ρούχα του και έφυγε τρέχοντας από το διαμέρισμα. Την επόμενη ημέρα κατευθύνθηκε στο ΑΤ Ακροπόλεως, όπου κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά.

Η άποψη του διεμφυλικού είναι τελείως διαφορετική. Όπως είπε, το φερόμενο θύμα γνώριζε αρκετά καλά τι πήγαινε να κάνει σ’ εκείνο το διαμέρισμα και πως δημιουργήθηκε μία ένταση, η οποία όμως είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με το ύψος του ποσού που ο 22χρονος θα έπρεπε να καταβάλει για το ραντεβού.

Σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση την οποία παρήγγειλαν οι Αρχές, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως υπήρξε διείσδυση.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On time στις 6/02/2023