Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου, καθώς βοριάδες αναμένεται να κάνουν το κρύο πιο αισθητό.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου, το βόρειο ρεύμα που έρχεται θα κρατήσει για αρκετές ημέρες, ενώ θα δούμε χιόνια ακόμα και σε χαμηλότερα υψόμετρα, τοπικά.

Η Αττική θα έχει αύριο το πρωί (31/01) συννεφιά, κατά διαστήματα αυξημένη. Από το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει, ωστόσο κάποια τοπικά σύννεφα αστάθειας δεν αποκλείεται να αφήσουν κάποια ασθενή βροχή στα βορειοδυτικά ορεινά. Προς το βράδυ θα έχουμε λίγα σύννεφα, τοπικά αυξημένα.

Δείτε σχετικό βίντεο

Ο καιρός ανά ημέρα

Την Τετάρτη προβλέπεται ηλιοφάνεια παντού και ενισχυμένοι βοριάδες στα νότια της χώρας. Η θερμοκρασία στους 10 βαθμούς στα κεντρικά, στους 6 με 10 στα βόρεια.

Την Πέμπτη οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και δεν θα έχουμε φαινόμενα όπως χιόνια στα πεδινά. Η θερμοκρασία στους 12 με 13 στα κεντρικά, στους 9 με 12 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Την Παρασκευή προβλέπεται  επίσης ηλιοφάνεια και τα όποια φαινόμενα θα επηρεάσουν τις νότιες και ΝΑ περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία στους 10 με 11 στα κεντρικά, στους 15 στα νότια και στους 5 με 9 στα βόρεια.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το Σάββατο και την Κυριακή ίσως υπάρξουν τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και τα βόρεια της χώρας με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, χωρίς όμως να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο.