Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινή γνώμη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη στον Κολωνό.

Την ίδια ώρα, για την απόφαση της μητέρα της 12χρονης να προχωρήσει σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενη για την απόρριψη της προσφυγής της για αποφυλάκιση, μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Ειδικότερα, ο γνωστός ποινικολόγος, δήλωσε πως επικοινώνησαν και του ανακοίνωσε την απόφασή της να προχωρήσει σε απεργία πείνας. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, δήλωσε αποφασισμένη να την συνεχίσει.

Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας, η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αλλά ο ίδιος της συνέστησε να κάνει υπομονή, καθώς σύντομα θα κατατεθεί και νέο αίτημα αποφυλάκισης.

Για την απόρριψη του αιτήματος για αποφυλάκιση

Σχετικά με την απόρριψη του πρώτου αιτήματος, αυτή έγινε κατά πλειοψηφία και παρά το γεγονός ότι η μία δικαστής σε κείμενο 40 σελίδων αναφέρει το σκεπτικό της βάσει του οποίου η μητέρα της 12χρονης δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Ακόμη, ο κ. Λύτρας συμπλήρωσε ότι και η ίδια η 12χρονη έχει καταθέσει επανειλημμένα ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στην υπόθεση.