Οι Αρχές κατάφεραν και συνέλαβαν τον πιστολέρο που εκτέλεσε τον 47χρονο «Αμερικανό» στην Καλαμάτα. Το παρατσούκλι του είναι «Ηρακλής». Όπως υποστηρίζει ο δράστης του φονικού, δέχθηκε επίθεση από τον «Αμερικανό» και γι' αυτό πυροβόλησε, χωρίς όμως «να θέλει να τον σκοτώσει». Το όπλο το πέταξε στις Κιτριές.

 Αποκλειστικές πληροφορίες για το πού κρυβόταν ο πιστολέρο και ποιος είναι, έχει η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 Ο εκτελεστής είναι ο άνδρας που βλέπουμε σε φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει το Star. Το παρατσούκλι του είναι «Ηρακλής».  Είναι 37 ετών, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και υπήκοος Αλβανίας.


 

 

 

Χαρακτηρίζεται ως σκληρός κακοποιός. Έχει συλληφθεί σε Πάτρα και Αθήνα για κοκαΐνη και έχει μπει στη φυλακή δύο φορές για ναρκωτικά.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και μάλιστα φέρεται να είπε:

 «Εγώ τον σκότωσα, το όπλο το πέταξα στις Κιτριές. Είχαμε τσακωθεί παλιότερα με τον "Αμερικάνο" και είχα πάει εκεί για να δώσουμε μερικές εξηγήσεις. Δέχθηκα επίθεση από αυτόν και γι' αυτό τον πυροβόλησα. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω όμως».

 Ο ίδιος υποστήριξε ότι τις μέρες που αναζητείτο, αρχικά κρυβόταν στα βουνά και στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο σε σπίτι φίλου του από τη Βουλγαρία στο Ακρογιάλι της Μάνης.