Ούτε μία ούτε δύο, αλλά συνολικά τέσσερις φορές τόσο ο συγγραφέας Χρίστος Κρεμνιώτης όσο και ο 17χρονος, θύμα της σοκαριστικής υπόθεσης των «οικογενειακών οργίων» των Πετραλώνων, είχαν καταγγείλει έναν 33χρονο Πολωνό ως μέλος εκείνης της ανίερης παρέας που κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί και την αδελφή του.

Αυτό όμως που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι η αποκάλυψη του συγγραφέα πως ο εν λόγω άνδρας ήταν εκείνος που σκότωσε και «τσιμέντωσε» τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη!

Ο Χρίστος Κρεμνιώτης μέσω ενός άρθρου του αποκάλυψε τη συγκλονιστική διαπίστωση. Χθες βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει στις Αρχές τα όσα γνωρίζει αλλά και για να σημειώσει πως στο παρελθόν έχει μιλήσει με ονοματεπώνυμο αναφορικά με την περίπτωση του Πολωνού που περιέφερε τα οστά του παιδιού της συντρόφου του σε εργαλειοθήκη. Ο συγγραφέας περιέγραψε πώς ο 17χρονος έφτασε στη διαπίστωση όταν πριν από μερικές ημέρες τα Μέσα ανέδειξαν τη δίκη της μητέρας του 7χρονου Ανδρέα. Κατά την προβολή της ισόβιας καταδίκης της Χριστίνας-Κλαούντια Μανιατάκη, ο νεαρός είδε φωτογραφία του Πολωνού και θυμήθηκε πως τον είχε αναγνωρίσει ως έναν από τους βιαστές του!

Ο Κρεμνιώτης μάλιστα με έκδηλη αγανάκτηση σημείωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως στις 31 Αυγούστου 2018 είχε καταθέσει στην Αστυνομία το όνομα του Πολωνού, όπως και τη λίστα των σελίδων Facebook όλων εκείνων που συμμετείχαν στα «όργια». Στις 22 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου, ο 17χρονος σήμερα, σε αντίστοιχη κατάθεση, είχε αναφέρει το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ο Κρεμνιώτης, καταθέτοντας στην ανακρίτρια, έδωσε και πάλι τη λίστα με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων. Στις 9 Μαρτίου του 2021, για τέταρτη και τελευταία φορά, ο 17χρονος νεαρός μίλησε με ονοματεπώνυμο στην ανακρίτρια, μεταξύ άλλων, και για τον Πολωνό.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η ΕΛ.ΑΣ. τόνισε πως, ενώ είχε ταυτοποιήσει τον δράστη της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα και μετέπειτα βιαστή του 17χρονου, δεν κατόρθωσε να τον εντοπίσει. Όλα αυτά μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022, όταν άντρες της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στα σπίτια στις οδού Σκιάθου και Αστυπάλαιας, όπου αφενός εντόπισαν όλα τα πειστήρια για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα, αφετέρου τον διαβόητο Πολωνό. Να σημειώσουμε ότι στα τέλη Μαρτίου 2022 ο 33χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του στο κελί του στις φυλακές της Κέρκυρας, καθώς βρέθηκε κρεμασμένος από ένα σεντόνι.

Ο συγγραφέας, πάντως, δεν προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις απλώς για να καταγγείλει τα λάθη των Αρχών. Είναι αποφασισμένος να ζητήσει από τις δικαστικές Αρχές να λάβουν κατάθεση από την 30χρονη μητέρα του αδικοχαμένου Ανδρέα, καθώς εκτιμά πως μπορεί να γνωρίζει τα όσα συνέβησαν στον 17χρονο που βιάστηκε στα Πετράλωνα. Προσθέτει επίσης ότι στην υπόθεση του 7χρονου Ανδρέα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν τον Σεπτέμβριο του 2008 η κοινωνία και οι Αρχές είχαν λάβει τα μέτρα τους έπειτα από καταγγελία ενός πολίτη για μία κακοποιημένη 15χρονη η οποία είχε μείνει έγκυος. Λίγα χρόνια αργότερα, η νέα κοπέλα είχε γίνει μητέρα. Η μητέρα του μικρού και πλέον αδικοχαμένου Ανδρέα.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 24/1