Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που αφορούν τον ψευτογιατρό, ο οποίος φέρεται να δρούσε για περισσότερα από 15 χρόνια εξαπατώντας και παρασύροντας ασθενείς με μοναδικό σκοπό το οικονομικό όφελος, αδιαφορώντας για την κατάσταση της υγείας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 66χρονο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από την Εισαγγελία προκειμένου να συλληφθεί, γεγονός που προκαλεί απορία.

Την ίδια ώρα, όμως, κάθε μέρα νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του.

Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, κρατούσε ακόμα και ημερολόγιο, γράφοντας μάλιστα σε κάποιο σημείο: «Παρά το γεγονός ότι έχει καταλάβει ότι την κοροϊδεύω, εξακολουθεί να μου τα δίνει (σ.σ.: χρήματα)».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κτήμα όπου διαμένει ο ψευτογιατρός, κατά πληροφορίες που κυκλοφορούν, αλλά ωστόσο δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, λένε ότι δεν έχει αγοραστεί από τον ίδιο, αλλά έχει γίνει με συμβολαιογραφικές πράξεις από δωρεές ασθενών. Οι άνθρωποι, όπως εξηγούν οι συμβολαιογράφοι, δεν είχαν χρήματα να δώσουν στον ψευτογιατρό, οπότε του μεταβίβαζαν κάποιο περιουσιακό στοιχείο.

Η πρώτη δωρεά φέρεται να έχει γίνει το 2002.