Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, με τους 12 νεαρούς εμπλεκομένους στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού να είναι αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Mάλιστα, επεισόδια ξέσπασαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πέφτει ξύλο μεταξύ κουκουλοφόρων, την ώρα που συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου. Nωρίτερα, επικράτησε ένταση, με αποδοκιμασίες στους 12 κατηγορουμένους.

Ομάδα ανθρώπων είναι συγκεντρωμένη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και φωνάζουν συνθήματα κατά των 12 κατηγορουμένων. Μπουνιές έπεσαν στα σκαλιά του δικαστηρίου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απωθούν τους εμπλεκομένους και τα επεισόδια να λήγουν προσωρινά.

Ωστόσο, οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο και φωνάζουν συνθήματα, με τα ΜΑΤ να βρίσκονται κοντά τους για να μη δημιουργηθεί και πάλι ένταση. Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία οπαδών, προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Είναι αδιανόητο, μετά τα όσα συνέβησαν την πρώτη φορά που μαζεύτηκαν οπαδοί ανεξέλεγκτοι, να ζούμε πάλι το ίδιο ενώ υποτίθεται ότι τα μέτρα θα ήταν αυστηρά. Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν καμία προστασία. Ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τους ενόρκους και τους μάρτυρες. Θα έπρεπε να γίνει η δίκη σε άλλη πόλη, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

*Πηγή βίντεο: ThessToday.gr