Η κακοκαιρία, με τους δυνατούς ανέμους και τις καταιγίδες για χαρακτηριστικά της, δημιούργησε το υπόβαθρο ώστε να γίνουν μεγάλες ζημιές στη χώρα. 
Στη Θεσπρωτία, την Αχαΐα, την Εύβοια, την Τήνο και την Κέρκυρα σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές, όπως μεταδίδουν τοπικές ιστοσελίδες και διοέτευσε στο ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ. 

Θεσπρωτία

Τουλάχιστον 40 σπίτια στα χωριά Αγορά και Σκάνδαλο, έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Από θαύμα δεν θρηνούμε θύματα, λένε σοκαρισμένοι οι κάτοικοι, καθώς λόγω της κακοκαιρίας ήταν όλοι στα σπίτια τους.



Ήταν τέτοια η δύναμη του αέρα που μετέφερε δεκάδες μέτρα μακριά πολύ βαριά αντικείμενα, όπως μια δεξαμενή τυροκομείου στο χωριό Σκάνδαλο. Η περιοχή από χθες το βράδυ αντιμετωπίζει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τηλεπικοινωνία. Επίσης, κτηνοτροφικές μονάδες έχουν υποστεί ζημιές και κάποιες από αυτές έχουν καταστραφεί.



Μεσσηνία

Ζημιές στο επαρχιακό και αγροτικό δίκτυο προκάλεσε στην ευρύτερη περιοχή του Διαβολιτσίου και της Κάτω Μέλπειας, στον δήμο Οιχαλίας της Μεσσηνίας, η ισχυρή βροχόπτωση της νύχτας της 19ης προς την 20ή Ιανουαρίου, καθώς πλημμύρισε ο χείμαρρος Βίας.





Σημειώθηκε επίσης εισροή υδάτων σε ισόγεια και υπόγεια σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, στο Διαβολίτσι σύμφωνα με το messinialive.gr.

Αχαΐα

Η σφοδρή κακοκαιρία «χτύπησε» και την Αχαϊα.



Η Αρχαία Ολυμπία «ντύθηκε στα λευκά» λόγω της σφοδρής χαλαζόπτωσης στην περιοχή. Οι ζημιές από τη χαλαζόπτωση είναι μεγάλες ειδικά στις γεωργικές καλλιέργειες.

Εύβοια


Οι σφοδροί άνεμοι που έπληξαν τη νότια Εύβοια είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρου επάνω σε γνωστή επιχείρηση στην παραλία. «Κανείς δεν κατάλαβε πόσο επικίνδυνη ήταν εκείνη την ώρα η καταιγίδα.



Αν έπεφταν τα πλατάνια πάνω στα διερχόμενα αυτοκίνητα κανένας από την πολιτική προστασία του δήμου Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας δεν ήταν εκεί να ενημερώσει τόν κόσμο που ήταν μέσα στά αμάξια τους για να πάνε στις δουλειές τους με λίγο τύχη περάσαμε και δεν έγινε κάτι χειρότερο», δήλωσε στο evima.gr ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Στάμου. Την ίδια ώρα, στην παραλία, βλάβες έχουν παρατηρηθεί σε κάποιους στύλους ηλεκτροδότησης σε κεντρικά σημεία της παραλίας.

Τήνος

Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν προβλήματα και στα δρομολόγια των πλοίων.


Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει την σημερινή υπεράνθρωπη προσπάθεια των καβοδετών, στο λιμάνι της Τήνου, να δέσουν το πλοίο της γραμμής.

Κέρκυρα


Επίσης, ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στο Ιόνιο το πρωί της Παρασκευής και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Η κάμερα τον «συνέλαβε» να εμφανίζεται στο νότιο άκρο της Κέρκυρας και ξαφνικά μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα να εξαφανίζεται πίσω από την Κέρκυρα προς Ιταλία.