Η επόμενη ημέρα μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά βρίσκει τα παιδιά του Κωνσταντίνου να ετοιμάζουν τα πλάνα τους, για το διάστημα που ακολουθεί.

Ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ που ζούσαν μέχρι πρότινος στη Νέα Υόρκη φέρονται να έχουν πάρει τις οριστικές αποφάσεις τους.

«Ο Παύλος δεν σκοπεύει να αναμειχθεί με την πολιτική, ούτε το τώρα ούτε και στο μέλλον. Θέλει όμως να ζήσει στα μέρη που κάποτε βασίλεψε ο πατέρας του. Στην Ελλάδα που αρέσει τόσο στον ίδιο όσο και στην Μαρί Σαντάλ», σημειώνει στο Live News ο Κωνσταντίνος Λουκάς από τις εκδόσεις «Στέμμα».

Για την ώρα η Μαρί Σαντάλ βρίσκεται στην Αθήνα και επισκέπτεται και την Άννα Μαρία με τον σύζυγό της Παύλο. Οι δύο αδερφές του Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη έκλεισαν στην Αθήνα 10 ημέρες και παραμένουν συντετριμμένες, για την απώλεια του τέως βασιλιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι  αναμένεται να φύγουν μαζί για την Ισπανία μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το πρωί, η τέως βασιλική οικογένεια διακρίνεται μπροστά στο μνήμα του τέως βασιλιά. Tα παιδιά του με τις συζύγους τους, τα εγγόνια, οι αδερφές και η σύζυγος του Κωνσταντίνου Άννα Μαρία. Οι περισσότεροι με σταυρωμένα τα χέρια, έδειχναν για ακόμα μια φορά συντετριμμένοι.
View this post on Instagram

A post shared by Greek Royal (@greek_royal)



Την ίδια ώρα Διεθνή ΜΜΕ εστιάζουν ξανά στην Μαρί Σαντάλ και τη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια και υποστηρίζουν πως οι εικόνες στο κέντρο της Αθήνας δεν σηματοδοτούν την συμφιλίωση αλλά την ανακωχή ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης επανέρχονται στην κόντρα ανάμεσα στη Λετίθια και τη Μαρί Σαντάλ, η οποία όπως γράφουν κρατάει χρόνια. Προβλέπουν ότι παρά την κοινή έξοδο στην Αθήνα κι τις εικόνες που έδειχναν συμφιλίωση, η σύγκρουση θα συνεχιστεί καθώς όπως σημειώνεται οι δύο γυναίκες έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής και εκ διαμέτρου αντίθετα βιώματα μέχρι να γνωρίσουν τους συζύγους τους.