Μια απίστευτη ιστορία θα απασχολήσει τους δικαστές του Πρωτοδικείου Αθηνών. Από τη μία οι γονείς ενός 16χρονου κοριτσιού, που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά μιας γυναίκας με το διαδικτυακό προφίλ «Μάξιμος», η οποία πάσχει από δυσφορία φύλου, κατηγορώντας την ότι έχει «παγιδεύσει» την κόρη τους. Όπως καταγγέλλουν, η συγκεκριμένη μέσω διαδικτυακών εφαρμογών την έχει καταστήσει σεξουαλικό αντικείμενό του, βάζοντάς τη να προχωρά σε σαδομαζοχιστικές πράξεις. Κι από την άλλη ο «Μάξιμος» κατέθεσε μήνυση κατά των γονέων, χαρακτηρίζοντας ψευδείς τις καταγγελίες τους και υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη τού αποκάλυψε πως από την ηλικία των 7 ετών βιαζόταν από δύο ξαδέρφια της, κάτι που της προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στη μήνυσή της εναντίον των γονέων της 16χρονης κοπέλας, σύμφωνα με το e-reportaz, ο «Μάξιμος», αφού μιλά για δυσφορία φύλου, περιγράφει το πώς γνώρισε το κορίτσι, τονίζοντας ότι του εκμυστηρεύτηκε ότι βιαζόταν σε ηλικία 7 ετών από δύο ξαδέλφια της. Του αποκάλυψε επίσης πως από όλη αυτή την κατάσταση εκδήλωσε αυτοάνοση αρθρίτιδα σε ηλικία μόλις 8 ετών. «Μου είπε ακόμη ότι όταν οι γονείς της την πήγαν στους γιατρούς προς θεραπεία της, όλοι οι γιατροί αναζητούσαν να μάθουν τι και ποιο είναι αυτό το σοκ που η ίδια είχε υποστεί και οι γονείς της απαντούσαν ότι δεν υπέστη η ίδια κάποιο σοκ και ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα στην οικογένειά τους» και κατέληξε τονίζοντας ότι το γεγονός πως είναι θύμα σωρείας εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων σε βάρος της το καταμαρτυρούν και η νυν σεξουαλική της συμπεριφορά και επιλογή.

«Παρότρυνα την Άννα να μιλήσει γι’ αυτό στην Αστυνομία και στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Η Άννα μου είπε ότι φοβάται να μιλήσει στην Αστυνομία γιατί θα πάρει το μέρος των εξαδέλφων της και των γονιών της», το οποίο και συνέβη.

Οι γονείς στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν ζητούν να απαγορευτεί στον «Μάξιμο» να έχει οποιαδήποτε επαφή με την κόρη τους και αναφέρονται στα όσα έχουν υποπέσει στην αντίληψή τους, όπως ότι την έχει μυήσει σε επικίνδυνες συμπεριφορές σαδομαζοχιστικής φύσεως με αποτέλεσμα να αυτοτραυματίζεται και να πονάει. «Συνδέονται μεταξύ τους με κάμερα και με τη χρήση αντικειμένων παροτρύνει την κόρη μας στη διενέργεια πράξεων επί του σώματός της φύσει και παρά φύσει. Έχουμε αντιληφθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνουσίας η κόρη μας προκαλεί στον εαυτό της κατάσταση αυτοερωτικής ασφυξίας που είναι μια άκρως επικίνδυνη σεξουαλική πρακτική».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 20/1/2023.