Σε εξέλιξη βρίσκεται το βράδυ της Πέμπτης (19.1.2023) αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση του νέου «ψευτογιατρού», που αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς πέθαναν 5 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, ακολουθώντας τις «θεραπείες» του.

 Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση του νέου «ψευτογιατρού», αφού όχι μόνο έχασαν τη ζωή τους 5 άνθρωποι εξαιτίας των «θεραπειών» που τους πρότεινε αλλά είχε και μεγάλο οικονομικό όφελος.

 Μάλιστα, η αστυνομία κάνει λόγο για δράστες. Ο «ψευτογιατρός» είναι ένας φυσιοθεραπευτής από την Αθήνα με θύματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Χίο, στην Κέρκυρα και σε άλλες. Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά από πολύμηνη έρευνα της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη.

 Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως ο «ψευτογιατρός» προσέγγιζε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας ή που έπασχαν από άλλα νευρολογικά νοσήματα.

 «Τουλάχιστον 5-6 άτομα έχουν πεθάνει γιατί εγκατέλειψαν μετά από προτροπή του εν λόγου γιατρού την θεραπεία τους και κατέληξαν πιθανόν πρόωρα».