Πρόκειται για τις περιπτώσεις όπου μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Και πράγματι, αν δει κανείς τις εικόνες που βγήκαν στη δημοσιότητα, θα διαπιστώσει πως οι επτά συλληφθέντες στην Πάτρα είχαν στήσει γιάφκα με «πλούσιο» περιεχόμενο.

Για την ακρίβεια, μέχρι και ειδικός σωλήνας για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι επτά αντιεξουσιαστές. Εκτός όμως από τα 18 κιλά κάνναβης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, εκρηκτικά και βιβλία με θέμα τον επαναστατικό αγώνα και τον αναρχισμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι επτά συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν μέσω γενετικού ελέγχου (DNA) για τη συμμετοχή τους σε επτά ληστείες που σημειώθηκαν σε τράπεζες, ΕΛ.ΤΑ. και σούπερ μάρκετ στην Πάτρα τα τελευταία δυόμισι χρόνια.
patra_syllypseis1
patra_syllypseis2
patra_syllypseis3
patra_syllypseis4
patra_syllypseis5

Γιος του «Στέλιου» της «17Ν» ο ένας εκ των συλληφθέντων

Ανάμεσα στους 7 συλληφθέντες είναι ο γιος του καταδικασθέντος μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Κώστα Καρατσώλη, επονομαζόμενου ως «Στέλιου», ο οποίος αφού εξέτισε ποινή 17 ετών, αποφυλακίστηκε. Μεταξύ αυτών βρίσκονται φοιτητές, αλλά και «αιώνιοι» φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και τη Θεσπρωτία, ενώ η 35χρονη είναι σύντροφος ενός εκ των κατηγορουμένων. Όλοι έχουν απασχολήσει τις τοπικές διωκτικές Αρχές για διάφορα αδικήματα κατά το παρελθόν.