Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του 50χρονου, που έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, ο θάνατός του οφείλεται σε απαγχονισμό.

Επιπλέον, φέρει βαριά κατάγματα στα πλευρά τα οποία δείχνουν ότι ο άνδρας είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σώμα του εντοπίστηκαν πάνω από 10 κατάγματα στα πλευρά, εκχυμώσεις στο κεφάλι και τραυματισμός στο χέρι. Τα παραπάνω στοιχεία παραπέμπουν σε στάση άμυνας, στην οποία ενδεχομένως να βρισκόταν ο 50χρονος πριν πεθάνει. Παράλληλα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διέκρινε χτυπήματα και στο θώρακα του άτυχου άνδρα.

Οι έρευνες

Πάντως, κρίσιμα θεωρούνται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στη σορό του 50χρονου. Οι Αρχές διερευνούν αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών χάσει τη ζωή του. Παράλληλα, ερωτηματικά, προκύπτουν από τη στάση του σώματος στην οποία βρέθηκε ο 50χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε κρεμασμένος, αλλά το ένα του πόδι ακουμπούσε στο έδαφος και δεν αιωρούταν.

Προθεσμία

Υπενθυμίζεται ότι πήρε η 47χρονη γυναίκα η οποία ομολόγησε στους αστυνομικούς τη συμμετοχή της στον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.