Οι επίσημοι προσκεκλημένοι φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 12:00, μετά το λαϊκό προσκύνημα, που έληξε στις 11:00.

Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος κατέφτασαν λίγο πριν από τις 11:00, όπου μάλιστα έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από ανθρώπους που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Ο Παύλος, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος, οι τρεις γιοι του, ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στον ιερό ναό και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Σημειώνεται πως οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα φτάσουν όλοι μαζί στη Μητρόπολη Αθηνών με βανάκι για να παραβρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Στην Ελλάδα έχουν έρθει από χθες μέλη από 11 βασιλικές οικογένειες διαφόρων χωρών, όπως της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Σερβίας, της Δανίας και της Νορβηγίας, πολλοί εκ των οποίων είχαν συγγενική σχέση με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Συνολικά, οι επίσημοι προσκεκλημένοι για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανέρχονται σε 187, οι οποίοι θα ακολουθήσουν και την αυτοκινητοπομπή μέχρι το Τατόι με βανάκια αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα.