«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει», ήταν μερικά από τα προφητικά λόγια που έλεγε μια 32χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία τον Ιανουάριο του 2021, λίγο μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, που την ξυλοκόπησε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook.

Ο 35χρονος άνδρας από την Αίγυπτο, ο οποίος την ώρα που έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί απειλούσε ακόμα και να τινάξει το σπίτι στον αέρα, προφυλακίστηκε, καταδικάστηκε, εξέτισε ποινή φυλάκισης και έναν χρόνο μετά, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της πρώην συντρόφου του, «χτύπησε» ξανά.

Άρπαξε τη 32χρονη γυναίκα, ανήμερα των Θεοφανίων, την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, την κλείδωσε ξανά στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα και τη βίαζε για τρεις ημέρες.

Το πρωί της Δευτέρας η άτυχη γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από το κολαστήριο της οδού Αχαρνών και αμέσως κατήγγειλε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 35χρονος συνελήφθη για ακόμα μία φορά από τους αστυνομικούς.


Απειλούσε ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της

Ακόμα και την ταυτότητα της 32χρονης γυναίκας είχε αρπάξει ο Αιγύπτιος βιαστής, σε μια προσπάθεια να την παγιδεύσει στο σπίτι του.

Μάλιστα, απειλούσε ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της, σε περίπτωση που επιχειρήσει να φύγει.

Ο πρώην σύντροφός της, που φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις της απ' όταν αποφυλακίστηκε, βρήκε ευκαιρία και την άρπαξε την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας.

Την οδήγησε στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα και άρχισε να τη βιάζει. Το πρωί της Δευτέρας, την ώρα που ο 35χρονος απουσίαζε από το διαμέρισμα, η 32χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί και να ενημερώσει τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα της οδού Αχαρνών, όπου έξω από την πολυκατοικία εντόπισαν τον 35χρονο και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, βιασμό και κλοπή, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Όπως διαπίστωσαν όμως οι Αρχές, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 35χρονος κακοποιούσε τη γυναίκα από τη Βουλγαρία.


«Έμπλεξες με λάθος άτομο»

«Έμπλεξες με λάθος άτομο. Είμαι άντρας», φώναζε ο 34χρονος τότε Αιγύπτιος, την 1η Ιανουαρίου του 2022, και χτύπησε με πρωτοφανή βιαιότητα την 31χρονη σύντροφό του στο πρόσωπο και το σώμα, μεταδίδοντας την εικόνα ζωντανά στο Facebook.

«Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλοτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω.

Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα», είχε περιγράψει τότε στους αστυνομικούς το θύμα από τη Βουλγαρία, αποκαλύπτοντας ότι ο δράστης πήρε με βιντεοκλήση ακόμα και το 7χρονο παιδί της, το οποίο σε κατάσταση σοκ έβλεπε τον 35χρονο να χτυπάει τη μητέρα του.

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το διαμέρισμα στο οποίο κρατούσε όμηρο τη γυναίκα ο άνδρας από την Αίγυπτο, που απειλούσε μάλιστα να πυρπολήσει την πολυκατοικία με μια φιάλη υγραερίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εισαγγελέας είχε ασκήσει συμπληρωματική ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 35χρονο, καθώς το θύμα εξέφρασε επανειλημμένα στις δικαστικές Αρχές τον φόβο ότι ο δράστης αν έμενε ελεύθερος θα τη σκότωνε. Κι όμως, έναν χρόνο μετά, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ξανά δέσμια στις αρρωστημένες ορέξεις του πρώην συντρόφου της.

*Πηγή: thetoc.gr