Σε νοσοκομείο στην Αθήνα μεταφέρθηκε ο 22χρονος, που βούτηξε για να πιάσει τον Σταυρό στον Θεολόγο Φθιώτιδας και τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς δεν είχε υπολογίσει σωστά το βάθος των νερών. O 22χρονος το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα των Θεοφανείων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας από το νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλευόταν.

Φέρει κατάγματα και στα δύο χέρια του. Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα μπήκε στο χειρουργείο για το ένα χέρι του και σε λίγες μέρες θα υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο για το άλλο, σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα. Χαρακτήρισαν μάλιστα συντριπτικά τα κατάγματα. Όπως είπαν στον ΑΝΤ1, ο αυχένας του παιδιού έχει μια ελαφρά διάσειση.

Ο 22χρονος είναι καλά και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Θα παραμείνει στο ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

Το χρονικό του τρόμου για τον 22χρονο γιο του περιγράφει μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας του νεαρού, κάνοντας λόγο για μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου. «Γίνεται το συμβάν, στο βίντεο που έχει βγει στα μέσα φαίνεται ότι σηκώνεται. Όμως έκανε τρία βήματα και αμέσως λιποθύμησε και έπεσε μέσα στο νερό.

Ο κακομοίρης σπάραζε στα χέρια. Τον βγάζουν έξω από τη θάλασσα μαζί με έναν γιατρό που τυχαία ήταν εκεί και αρχίζει ο άνθρωπος να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες γιατί είχε σπάσει τα χέρια του και ήτανε δύσκολη η μετακίνηση του. Ήρθε και άλλη μια γιατρός, η οποία βρισκόταν εκεί για τον αγιασμό και αυτοί οι δυο άνθρωποι έσωσαν το παιδί μου.

Ο γιατρός επικοινώνησε ο ίδιος για να έρθει ασθενοφόρο. Η Λάρυμνα που έχει ασθενοφόρο με γιατρό μας έλεγαν ότι “δεν μπορούμε να αφήσουμε το εργοστάσιο”, η Αταλάντη δεν ήξερε αν είχαν ασθενοφόρο, η Τραγάνα δεν γνωρίζω. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μιάμιση ώρα. Αρχικά, τον πηγαίνουν στο κέντρο υγείας Αταλάντης χωρίς συνοδεία γιατρού, μόνο με την γυναίκα μου και τον έναν διασώστη που συμπωματικά ήταν γιατρός.

Εκεί οι άνθρωποι σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Του έκαναν μόνο μια καταπραϋντική ένεση και τον στέλνουν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Του έκαναν αξονικές, μαγνητικές κτλ και τώρα είμαστε σε κατάσταση αναμονής».