Καταστροφική μανία κυρίευσε έναν άγνωστο ο οποίος ξέσπασε προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στα ελαστικά των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που ήταν σταθμευμένα στον ίδιο δρόμο στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα της Τρίτης!

Μετά την καταγγελία που υπέβαλε στο Α’ αστυνομικό τμήμα της πόλης ένας 54χρονος ιδιοκτήτης Ι.Χ. αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος βάνδαλος είχε τρυπήσει τα ελαστικά σε οκτώ αυτοκίνητα και σε μία μοτοσικλέτα που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Πλούτωνος. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη εξετάζοντας πλάνα από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής.

Βανδάλισαν εκκλησία στη Βόνιτσα

Με σκοπό να κλέψουν τρύπωσαν άγνωστοι στο εξωκλήσι του Αγίου Κοσμά στην περιοχή Μοναστηράκι της Βόνιτσας, αλλά δεν βρήκαν χρήματα ή αντικείμενα αξίας και προκάλεσαν ζημιές στο μικρό ναό. Έρευνα για τον εντοπισμό τους διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ιερόσυλους οι οποίοι είχαν κλέψει αντικείμενα αξίας 2.500 ευρώ από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Πάλαιρο, στις 22 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Protothema.gr