Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με «φόντο» την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε νέα ανακοίνωσή του, στρέφει για άλλη μία φορά τα βέλη του κατά του Όθωνα Παπαδόπουλου.

Ειδικότερα, ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε πειθαρχικά παραπτώματα και μια σειρά εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από την πλευρά του Όθωνα Παπαδόπουλου προς την πρώην εντολέα του.

«Όλοι οι συνεργάτες του δικηγορικού μας γραφείου μελετούμε τις γραπτές δηλώσεις και τις εμφανίσεις του κ. Παπαδόπουλου στην τηλεόραση» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όλοι οι συνεργάτες του δικηγορικού μας γραφείου μελετούμε τις γραπτές δηλώσεις και τις εμφανίσεις στην τηλεόραση του πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού και νυν δικηγόρου κύριου Όθωνα Παπαδόπουλου, εκ των οποίων αποδεικνύεται η διάπραξη εκ μέρους του σειρά εγκλημάτων και πειθαρχικών παραπτωμάτων εις βάρος της πρώην εντολέα του κυρίας Σ.Π., αλλά και της οικογένειάς της (απιστία, κλπ) και εις βάρος του επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιου Κούγια.

Για τα ως άνω θα στραφούμε τις επόμενες ήμερες, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας, ενώπιον των ποινικών και αστικών Δικαστηρίων και θα γνωστοποιήσουμε την κατάθεση των σχετικών δικογράφων.

Αθήνα, 05.01.2023

Με εκτίμηση και σεβασμό

Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου

Αλέξη Χ. Κούγια».