Βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο ενδεχομένως φαίνεται η 29χρονη γυναίκα από τη Βέροια να κρατά αγκαλιά το μόλις ενός έτους βρέφος της, λίγη ώρα πριν φτάσει στο σημείο του Αλιάκμονα, όπου κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άγγελου Λαμπίδη, στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, εικονίζεται η γυναίκα που κατηγορείται ότι έπνιξε ζωντανό το παιδί της, να κινείται ανάμεσα στον κόσμο και να κατευθύνεται προς το φράγμα όπου βρήκε τραγικό θάνατο το βρέφος.

 Το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου 2022 η 29χρονη φτάνει με ταξί από το χωριό της στην πόλη της Βέροιας. Εκεί αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο και έχοντας αγκαλιά το παιδί της αρχίζει να διασχίζει την πόλη έως ότου βρει το επόμενο ταξί που θα τη μεταφέρει στο φράγμα του Αλιάκμονα.

 Όπως βλέπετε και στο βίντεο που κατά αποκλειστικότητα παρουσιάζει το newsit.gr, η 29χρονη με κανονικό βηματισμό και κρατώντας πάντα στην αγκαλιά το παιδί της κατεβαίνει από ένα γεφυράκι στο κέντρο της Βέροιας και στη συνέχεια περπατά ανάμεσα στο πλήθος. Λίγο αργότερα θα μισθώσει το επόμενο όχημα, το οποίο θα τη μεταφέρει μαζί με το παιδί στο σημείο θανάτου τού μόλις ενός έτους βρέφος.