Στη Θεσσαλονίκη, υποδέχθηκαν το 2023 με ένα εξάλεπτο υπερθέαμα χρωμάτων και σχεδίων, με χιλιάδες κατοίκους της πόλης αλλά και τουρίστες, να μετρούν αντίστροφα μαζί με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στην γιορτινή πλατεία Αριστοτέλους.

Η φαντασμαγορική ρίψη των πυροτεχνημάτων έγινε δια θαλάσσης όπως βλέπετε στις εικόνες του ThessToday.

«Καλή χρονιά με χαρά, ειρήνη, αλληλεγγύη και ανάπτυξη για την πόλη» ευχήθηκε σε όλους ο κ. Ζέρβας.

Από τις 8 το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς η “καρδιά” της πόλης γέμισε με τις μουσικές που έπαιζαν γνωστοί DJs ενώ η μουσική θα συνεχιστεί για περίπου μία ώρα ακόμη.

Λάρισα: Φαντασμαγορική αλλαγή του χρόνου στο Φρούριο

Με την αντίστροφη μέτρηση του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, η Λάρισα υποδέχτηκε στο λόφο του Φρουρίου την έλευση του νέου έτους.

Μετά τις ευχές του δημάρχου, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό σκορπίζοντας ενθουσιασμό στον κόσμο  που γέμισε την πλατεία Λαμπρούλη παρά το τσουχτερό κρύο, όπως θα δείτε στις εικόνες του larissanet.

Με εορταστικές μελωδίες υποδέχθηκε το 2023 το Ηράκλειο

Με την Φιλαρμονική του δήμου Ηρακλείου και ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων γιορτάστηκε η αλλαγή του χρόνου στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», στην γεμάτη πλατεία Ελευθερίας.Ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, έκανε την αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του 2023 ενώ στις ευχές του τόνισε μεταξύ άλλων: «Όσο είμαστε ενωμένοι και δείχνουμε αλληλεγγύη, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Χρόνια πολλά σε όλους».

phhhhh
ppppp

 

Χανιά: Η Σούδα υποδέχθηκε το πρώτο της κρουαζιερόπλοιο για το 2023

Το κρουαζιερόπλοιο «Viking Venus», με 680 επιβάτες κατέπλευσε το πρωί της πρωτοχρονιάς στο λιμάνι της Σούδας, κάνοντας το «ποδαρικό» στις αφίξεις κρουζιέρας για το 2023.

Οι περισσότεροι από τους επιβάτες παρά τον βροχερό καιρό, επισκέπτονται την πόλη των Χανίων αλλά και  σημεία της ενδοχώρας.

Όπως αναφέρει με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων Δημήτρης Βιριράκης, «το 2023 αναμένεται να ενισχυθεί η κρουαζιέρα στα Χανιά με αύξηση του αριθμού πλοίων και επιβατών».

Βεγγαλικά στον ουρανό του Αγρινίου

Με πυροτεχνήματα φωτίστηκε και ο ουρανός του Αγρινίου στην αλλαγή του χρόνου.