Ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στον Βόλο την περίοδο των εορτών και είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μiα ανήλικη κοπέλα, μόλις 14 ετών, έπεσε θύμα της βίας του αλκοολικού πατέρα της, με τον μεγαλύτερο αδεlφό της, επίσης ανήλικο, να παρεμβαίνει για να τη σώσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper, το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν ο πατέρας της 14χρονης, σε ένα ξέσπασμα βίας, επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι και το κλωτσούσε στην πλάτη.


Η σωτήρια παρέμβαση του αδελφού της

Ο μεγαλύτερος αδελφός της κοπέλας επενέβη και τον απομάκρυνε, ενώ η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που ανησύχησαν ακούγοντας τις φωνές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου ο πατέρας προβαίνει σε βίαιες συμπεριφορές.

Ο ίδιος κάνει κατάχρηση αλκοόλ και, καθώς η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών εργάζεται και λείπει συχνά από το σπίτι, ξεσπά συχνά στη 14χρονη κόρη του, ενώ στο παρελθόν είχε χτυπήσει και τον γιο του.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και κρατείται, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε αυτόφωρο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.