Δύο φορές πυροβόλησαν οι δράστες του μαφιόζικου χτυπήματος στα Γλυκά Νερά, έξω από βενζινάδικο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του 38χρονου Γιώργου Μήτσου, ο οποίος εκτελέστηκε τον περασμένο Ιούνιο, στον Γέρακα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, το Smart, σκούρου χρώματος, περνά με ταχύτητα επί της λεωφόρου Λαυρίου, αλλά από το αντίθετο ρεύμα. Δίχως να σταματά, ο συνοδηγός πυροβολεί στον αέρα, ενώ το ΙΧ συνεχίζει την πορεία του.

Εργαζόμενος στο πρατήριο υγρών καυσίμων ενημέρωσε την Άμεση Δράση, η οποία έφτασε στο σημείο, προκειμένου να διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εργαζόμενος στο πρατήριο είπε στην Αστυνομία ότι οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα, κάτι που δείχνει πως έχει χαρακτήρα «προειδοποιητικού» χτυπήματος.

Από το χτύπημα έμειναν στο έδαφος οι κάλυκες τους οποίους βρήκε η Αστυνομία. Το συγκεκριμένο βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα που είχε πυροβοληθεί στο βενζινάδικο του Γέρακα, τον περασμένο Ιούνιο.

*Πηγή: protothema.gr