Προσκλητήριο αγάπης στέλνει η Πειραϊκή Εκκλησία σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας μέσα από το Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας που διοργανώνει από σήμερα στις 09:00 έως τις 23:00.

Η συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας θα «ταξιδέψει» σε ολόκληρη την Ελλάδα και με ζωντανές συνδέσεις θα προσπαθήσει να καταγράψει τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, καθώς και τον καθημερινό αγώνα των δεκάδων χιλιάδων ανά την Ελλάδα εθελοντών που συστρατεύονται κάτω από τη σημαία του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας μας.

Στο μεγάλο αυτό προσκλητήριο αγάπης της Πειραϊκής Εκκλησίας, αρωγός και ουσιαστικός συμπαραστάτης στέκεται η τηλεόραση του MEGA, μέσα από σειρά δράσεων για την προβολή και στήριξη κοινωνικών ενεργειών που συμβάλλουν στην βοήθεια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, οι οποίες στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα και αναγκαία.

Κατά τη διάρκεια της μέρας, το παρών θα δώσουν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, ενώ η ηλεκτρονική Εκκλησιαστική εφημερίδα Romfea.gr θα μεταφέρει τον παλμό μέσα από το 24ωρό πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων με απευθείας εικόνα και ήχο από τον Ραδιοθάλαμο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Ακόμα, συλλογή τροφίμων θα πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, από τις 09:00 – 21:00.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα πραγματοποιούνται συνδέσεις με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm, αλλά και άλλους ανά την Ελλάδα Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και τους παραγωγούς τους, ενώ ολόκληρο το πρόγραμμα του Ραδιομαραθωνίου θα αναμεταδίδεται διαρκώς με εικόνα μέσα από την ειδησεογραφική ηλεκτρονική σελίδα in.gr.