Σοκ προκαλεί η περιγραφή της 31χρονης γυναίκας που τραυματίστηκε από τη μαφιόζικη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται ότι δύο Αλβανοί έπεσαν νεκροί από τα πυρά ενός μασκοφόρου εκτελεστή, ο οποίος δεν δίστασε να ανοίξει πυρ σε καφετέρια της πλατείας της περιοχής, ενώ μέσα σε αυτήν βρίσκονταν ανυποψίαστοι πολίτες.

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί» ανέφερε αρχικά η 31χρονη τραυματίας σύμφωνα με το ΟΡΕΝ.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι».

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη διπλή δολοφονία

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της διπλής άγριας δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Κυριακής. Η αστυνομία εκτιμά ότι η εκτέλεση των δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για το προφίλ των δύο θυμάτων που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ.

Και τα δύο θύματα ήταν γνωστοί στις Αρχές. Ο 41χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλα και ληστείες. Μάλιστα, φέρεται να ήταν γνωστός στην περιοχή για τη δραστηριότητά του και τις σχέσεις του με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα. Ήταν γνωστός ως ο «εισπράκτορας» αφού συγκέντρωνε χρήματα για κύκλωμα που δρα και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο δεύτερος άνδρας που ήταν μαζί του, 44 ετών, δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο δράστης, όπως όλα δείχνουν ήταν ιδιαίτερα έμπειρος. Άλλωστε, πυροβόλησε τα θύματά του από κοντινή απόσταση και με μεγάλη ψυχραιμία. Από το σημείο της δολοφονίας έφυγε πεζός και ανενόχλητος.