Μια μίνι περιπέτεια έζησε ένας μικρός μπόμπιρας, μόλις 4 ετών, στην Αλεξανδρούπολη, που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας να περπατάει ξυπόλυτος με τις πυτζάμες του στον κεντρικό δρόμο της Νέας Χιλής.

Συγκεκριμένα, το μικρό αγοράκι, σηκώθηκε αρκετά νωρίς το πρωί κι αθόρυβα, χωρίς να τον καταλάβει η μητέρα του, βγήκε στο μπαλκόνι και την «κοπάνησε», για να πάει στο σπίτι της γιαγιάς του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να συμβούν τα χειρότερα, καθώς ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας και, αν κατέβαινε από το πεζοδρόμιο, σίγουρα θα κινδύνευε να παρασυρθεί από κάποιο διερχόμενο όχημα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι περπάτησε τουλάχιστον 200 μέτρα, χωρίς να κάνει εντύπωση σε κάποιον από τους περαστικούς…

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 42χρονος που περνούσε εκείνη την ώρα τον είδε μόνο του και φοβισμένο και τον έβαλε στο αυτοκίνητό του, ανάβοντας το κλιματιστικό για να ζεσταθεί. Μάλιστα, έβγαλε τις δικές του κάλτσες και τις φόρεσε στο αγοράκι που τα πόδια του ήταν παγωμένα.

Ύστερα, ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η μητέρα του, που τον έψαχνε, και η περιπέτεια του μικρού τελικά είχε αίσιο τέλος.