Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ζωγράφου μετά τη γνωστοποίηση μιας τραγικής είδησης.

Ειδικότερα, ένας νεαρός άνδρας, 21 ετών, επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα αγόρι μόλις 5 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 21χρονος «τρύπωσε» στα αποδυτήρια την ώρα που το αγοράκι έκανε μπάνιο και τον θώπευσε στα γεννητικά του όργανα. Μια πράξη η οποία μάλιστα έγινε δύο φορές, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί έπειτα από καταγγελία του πατέρα του 5χρονου, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο, και χθες έπειτα από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το ανατριχιαστικό συμβάν με θύμα το 5χρονο αγοράκι σημειώθηκε στις 19.50 της Δευτέρας. Το παιδί βρισκόταν στο ντους του κολυμβητηρίου της οδού Ταξίλου 42 και πλενόταν.

Ξαφνικά, τον πλησίασε ο 21χρονος και άρχισε να τον θωπεύει στα γεννητικά όργανα. Το αγοράκι «πάγωσε». Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως έξω από τα αποδυτήρια βρισκόταν ο πατέρας του 5χρονου, στον οποίο το παιδί, που βγήκε αμέσως έξω, δεν είπε κάτι για την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε από φόβο και ντροπή. Το αγοράκι ξαναμπήκε μέσα και συνέχισε το ντους του, όταν ο 21χρονος άντρας εμφανίστηκε και πάλι μπροστά του και άρχισε για δεύτερη φορά να του αγγίζει τα γεννητικά όργανα. Το παιδί αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια.

Σύμφωνα με τις πληφορορίες του ίδιου ιστοτόπου, ο πατέρας του μικρού κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησε με τον γιο του και όταν το παιδί του είπε τα πάντα, κάλεσε την Αστυνομία. Ο δράστης βρισκόταν στον χώρο, καθώς δεν είχε προλάβει να φύγει από το κολυμβητήριο, και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ζωγράφου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ στο Τμήμα πήγε και ο πατέρας του 21χρονου, λέγοντας ότι το παιδί του πάσχει από διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή.